Сушарки для фруктів
|
|
||||||
|
|
||||||
|
Сушки для фруктів — збережете вітаміни надовго
Зберегти фрукти Вам допоможе сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки. У широкому асортименті пропонуються сушарки для фруктів, вживання яких дозволяє швидко і якісно з мінімальними витратами сил і часу висушити продукт.
Сушарки для фруктів:
- Сушарки для фруктів "Садочок" побутові: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: С-М 0,25, С-М 0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг сушених фруктів в місяць.
- Сушарки для овочів і фруктів "Садочок" промислові типа СКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4Е здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.
Особливості електросушарок
1. Універсальність. Сушарки для фруктів виробляють сушню вищої якості не лише з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне), але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші).
2. Стабільна висока якість вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.
3. Мінімальне енергоспоживання, яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів.
Вибір електросушки для фруктів
Саме сушка залишається одним з найбільш поширених способів заготівки фруктів на зиму. Сушка для фруктів видаляє з продуктів велику кількість вологи, і завдяки цьому вони здатні зберігатися тривалий термін. Крім того, для заготівлі фруктів можна використовувати заморозку. На сторінці https://freeze.biz.ua/yabloki/ можна почитати про властивості заморожених фруктів.
Сушарки бувають двох типів: з інфрачервоним і з конвективним методом випару вологи. Перші ефективніші, місткі і потужніші, але і у декілька разів дорожче. Як правило, їх застосовують для сушки в промислових об'ємах.
Тому якщо вам знадобиться сушарка для фруктів, купити краще конвективну. Цей агрегат має просту конструкцію. Для сушки фруктів в нім використовується найпростіше, до чого лише можна додуматися, — гаряче повітря. Придбавши зручний в експлуатації агрегат, ви тим самим отримаєте прекрасний спосіб запасатися вітамінами і іншими корисними речовинами на цілий рік. Не дивлячись на свою компактність, сушки для фруктів можуть впоратися з великими партіями продукції за досить короткий термін.
Вам лише потрібно підготувати інгредієнти, вибрати необхідний режим, а все інше сушарка зробить сама. При цьому вся продукція абсолютно безпечна, без вживання хімії. В процесі сушки фрукти зберігають природний колір, смак і аромат, але головне, в них зберігаються всі вітаміни і корисні властивості.