Продаж побутових та промислових сушарок в Україні

Сушильні камери / Сушарки для ягід

Сушарки для ягід


Модель С-М 0,25

Максимальне завантаження сировиною: 

смородина - 1,8 кг;
- виноград - 2 кг;
 
- корпус: метал

від 4300 грн.  

  Модель С-М 0,5

Максимальне завантаження сировиною:

- смородина - 3,7 кг;
- виноград - 4,3 кг; 
- продуктивність - 50 кг/мес. 

від 8100 грн.  

Модель С-1М

Максимальне завантаження сировиною: 
- смородина - 6,3 кг;
- виноград - 7,2 кг; 
- продуктивність - 100 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 10400 грн.  

Модель С-2М

Максимальне завантаження сировиною: 
- смородина - 11,4 кг;
- виноград - 13 кг; 
- продуктивність - 160 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 15700 грн.  

Сушки для ягід від виробника

Зберегти вирощені і зібрані ягоди Вам допоможе сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки.

Сушарки для ягід:

Сушарки для ягід "Садочок", побутові електричні сушарки: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: М-код, С-0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг сухих ягід в місяць.

Сушарки для ягід "Садочок", промислові сушарки типа СКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4Е здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.

Особливості сушарок для ягід:

1. Універсальність. Сушарки для ягід виробляють сушню вищої якості не лише зі всіляких ягід - культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші), але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне). Сушені ягоди, так само, як і украшения из айсинга, можна використовувати для прикрашання тортів та випічки. Сушарки також чудово сушать пряну зелень і лікарські рослини, бджолиний пилок і гриби, банани і цитрусові, рибні і м'ясні продукти.

2. Стабільна висока якість вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.

3. Мінімальне енергоспоживання, яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів.  

 

 
 
 

 


X
X
X