Сушарки для ягід
|
|
||||||
|
|
|
Сушки для ягід від виробника
Зберегти вирощені і зібрані ягоди Вам допоможе сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки.
Сушарки для ягід:
- Сушарки для ягід "Садочок", побутові електричні сушарки: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: М-код, С-0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг сухих ягід в місяць.
- Сушарки для ягід "Садочок", промислові сушарки типа СКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4Е здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.
Особливості сушарок для ягід:
1. Універсальність. Сушарки для ягід виробляють сушню вищої якості не лише зі всіляких ягід - культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші), але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне). Сушені ягоди, так само, як і украшения из айсинга, можна використовувати для прикрашання тортів та випічки. Сушарки також чудово сушать пряну зелень і лікарські рослини, бджолиний пилок і гриби, банани і цитрусові, рибні і м'ясні продукти.
2. Стабільна висока якість вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.
3. Мінімальне енергоспоживання, яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів.