Інфрачервона сушарка для пастили
Найчастіше роблять пастилу на інфрачервоному сушильній устаткуванні. Інфрачервона сушка пастили це вигідніше, прогресивне, професійне та обладнання для виготовлення пастили.
Пастилу можна готувати з підсолодженого, вареного або не вареного фруктового або овочевого пюре. З крупно натертих фруктів виходить товща пастила, ніж з пюре. Фрукти, які окислюються значно швидше за інші (абрикоси, яблука, груші і т.д.), краще спочатку зварити, охолодити і лише потім приготувати з них пюре. Виготовлення пастили проводиться на суцільному піддоні.
Технологія виготовлена пастили на інфрачервоному обладнанні
Відварити яблучну масу
підготовлена яблучна маса
викладаємо сировину на піддон
завантаження сирого продукту в шафу
після сушіння
готова пастила
Ми пропонуємо розглянути нашу пропозицію з придбання обладнання для виготовлення пастили. У нас ви можете купити як промислові моделі так і побутове сушильне устаткування.
Дізнатися докладніше про вироблене нами інфрачервоному сушильній устаткуванні і придбати Ви можете дізнатися від наших менеджерів або зробивши заявку через сайт.