Сушарки для риби і м'яса
|
|
||||||
|
|
||||||
|
Зберегти рибу і м'ясо Вам допоможе сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки. А запакувати готову продукцію та правильно маркувати її можливо за допомогою сторонніх фірм. На сторінці https://multilabel.ua/about можно подивитися, яке обладнання використовується для друку різноманітних товарних етикеток.
Сушарки для риби і м'яса:
- Сушарки для риби і м'яса "Садочок", побутові електричні сушарки: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: С-М 0,25, С-М 0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг в'яленої риби або м'яса в місяць.
- Сушарки для риби і м'яса "Садочок", промислові сушарки типа СЬКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4e здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.
Особлівості сушарок для рібі і м''яса:
1. Універсальність. Сушарки для риби і м'яса виробляють сушню вищої якості не лише з риби і м'яса, але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші); з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне). А також вони чудово сушать пряну зелень і лікарські рослини, бджолиний пилок і гриби, банани і цитрусові.
2. Стабільна висока якість вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.
3. Мінімальне енергоспоживання,яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів.
