Продаж побутових та промислових сушарок в Україні

Сушильні камери / Сушарки для риби і м`яса

Сушарки для риби і м'яса

Модель С-М 0,25

Максимальне завантаження сировиною:
- риба викладається в один шар, завантаження залежить від величини риби;
- по м'ясу - до 2,5 кг (тонкими скибочками);
- корпус: метал

від 4300 грн.

Модель С-М 0,5

Максимальне завантаження сировиною: 
- риба викладається в один шар, завантаження залежить від величини риби; 
- по м'ясу - до 4 кг (тонкими скибочками)
- продуктивність - 50 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 8100 грн.

Модель С-1М

Максимальне завантаження сировиною: 
- риба викладається в один шар, завантаження залежить від величини риби; 
- по м'ясу - до 6,5 кг (тонкими скибочками) 
- продуктивність - 100 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 10400 грн.

Модель С-2М

Максимальне завантаження сировиною: 
- риба викладається в один шар, завантаження залежить від величини риби; 
- по м'ясу - до 12 кг (тонкими скибочками) 
- продуктивність - 160 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 15700 грн.
 

Зберегти рибу і м'ясо Вам допоможе сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки. А запакувати готову продукцію та правильно маркувати її можливо за допомогою сторонніх фірм. На сторінці http://multilabel.com.ua/oborudovanie можно подивитися, яке обладнання використовується для друку різноманітних товарних етикеток.

Сушарки для риби і м'яса:

Сушарки для риби і м'яса "Садочок", побутові електричні сушарки: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: С-М 0,25, С-М 0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг в'яленої риби або м'яса в місяць.

Сушарки для риби і м'яса "Садочок", промислові сушарки типа СЬКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4e здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.

Особлівості сушарок для рібі і м''яса:
1. Універсальність. Сушарки для риби і м'яса виробляють сушню вищої якості не лише з риби і м'яса, але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші); з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне). А також вони чудово сушать пряну зелень і лікарські рослини, бджолиний пилок і гриби, банани і цитрусові.
2. Стабільна висока якість вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.
3. Мінімальне енергоспоживання,яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів. 


X
X
X