Продаж побутових та промислових сушарок в Україні

Сушильні камери / Сушка для овочів

 Інфрачервоні сушарки для овочів

Інфрачервоні шафи - найбільш затребувані для сушіння овочів. Технологія сушіння використовувана в нашому обладнанні заснована на застосуванні інфрачервоних випромінювачів, які розташовуються по всій сушильній камері. Сушка відбувається за рахунок випаровування вологи і видалення повітря, вже насиченого водою без порушення їх молекулярної структури.

Використовуючи інфрачервоне обладнання (сушарки для овочів), переробляють сировину підготовлену різними способами: сушать чіпсами, часточками, соломкою, кубиками, кільцями і навіть цілі.

 



 Інфрачервоний спосіб сушіння, настільки щадний і в той же час він настільки ефективний, що створює ідеальні умови для виготовлення сушні. На нашому обладнанні сушать різні овочі цибуля, морква, буряк, картопля і т.д .

Застосовуючи інфрачервоні сушильні установки для сушки овочів в своєму виробництві, ви оціните економічні переваги перед іншими способами переробки овочів. Робити Сушно на нашому обладнанні ВИГІДНО !!!

 

 

 

При виборі сушарки для овочів ВАЖЛИВУ РОЛЬ ГРАЄ ЯКІСТЬ готової продукції, що отримується при впливі інфрачервоними променями продукція містить максимальну кількість поживних і корисних речовин сировини. Також ваша продукція буде мати великий термін зберігання, так як вона захищена від мікроорганізмів, при цьому органолептичні властивості - запах, смак і колір відповідає вимогою споживачів.

 

 

 

 

 

 


X
X
X