Електрична сушарка САДОЧОК
Модель М-0,25
Ціна: 4300 грн - емальований піддон
Ціна: 4700 грн - нержавіючий піддон
Сушарка САДОЧОК Модель М-0.25
13 переваг перед іншими моделями сушарок:
1. сушить всі ягоди, фрукти і овочі на 15% швидше за інші сушарки
2. ідеально сушить бджолиний пилок (обніжжя) і рибу
3. виробляє сушку лише високої якості
4. проста у використанні, придатна до експлуатації в міській квартирі, на дачі, котеджі
5. працює від побутової мережі електроживлення, споживає мінімум електроенергії
6. тривалість циклу сушки регулюється від 1 до 40 годин
7. максимальна температура процесу сушки регулюється ступінчасто через кожних 2 градуси в межах від 25 до 65 градусів за Цельсієм
8. висока надійність і безпека; має подвійний захист: по електричному кругу і по тепловому контуру
9. технічний здійснена з виразним сучасним дизайном
10. повністю українська розробка і виробництво
11. по класичних співвідношеннях ціна/якість значно перевершує цей показник для інших сушарок
12. гарантія і сервіс впродовж 30 місяців
|
|
Технічні характеристики
Номінальна напруга живлення - однофазноє змінне 220В, 50Гц.
Споживна потужність - 350 Вт.
Тип нагрівача - ТЕН з неіржавіючої сталі.
Швидкість розігрівання порожньої камери до 65°С - 20 хвилин.
Максимальна температура робочої камери - 65+/-5°С.
Регуляція режимів сушки напівавтоматична:
- по температурі - ступінчаста: 25-65°С, з інтервалом 2°С;
- за тривалістю циклу сушки - від 1 до 40 годин, з інтервалом 1 година
Максимальне завантаження сировиною:
яблука - 3,5 кг; сливи - 4,3 кг; помідор - 3 кг; морква - 2,6 кг; смородина - 1,8 кг; виноград - 2 кг; білий гриб - 1,9 кг; шампіньйон - 1,5 кг; кріп - 0,9 кг; ромашка - 0,9 кг
Розміри піддонів - 340х250х20 мм. Кількість піддонів - 3 шт. (площа 0,25 м2).
Матеріал корпусу - метал
Матеріал піддонів - чорний метал, покриття - харчова емаль
Габаритні розміри сушарки, не більше: 550х410х350 мм.
Маса, не більше - 15 кг
Всю необхідну інформацію по об оплаті та доставці ви можете знайти на нашому сайті.
Примітка! Технологічні параметри істотно залежать від вигляду і сорту різних продуктів, умов вирощування, технології підготовки їх, до сушки і необхідної кінцевої вологості сушні. Наприклад, при виготовленні сушні зниженої вологості (менше 8%) тривалість процесу сушки зростає (на 25-30%), а вихід сушеного продукту відповідно зменшується (на 20-25%).
При покупці сушарки надаємо рекомендації по підготовці сировини і сушкирекомендації по підготовці сировини і сушки
|