Продаж побутових та промислових сушарок в Україні
(048) 73-73-996

Сушильні камери / Електрична сушарка САДОЧОК-2М (Модель С-2М)

Електрична сушарка САДОЧОК
Модель С-2М

Ціна: 13800 грн - емальований піддон
Ціна: 15600 грн - нержавіючий піддон

Сушарка САДОЧОК-2М" (модель С-2М) призначається для організації малого бізнесу, як основне устаткування сушильних міні-цехів, продуктивність яких залежить від колічествава даних сушарок в цеху.

Номінальна напруга живлення - однофазноє змінне 220В, 50Гц.
Споживана потужність - 950Вт.
Тип нагрівача - ТЕН з неіржавіючої сталі.
Швидкість розігрівання порожньої камери до 65°С - 20 хвилин.
Максимальна температура робочої камери - 65+/-5°С.
Обладнана вентилятором.
Регуляція режимів сушки напівавтоматична:

  • по температурі - ступінчаста: 25-65°С, з інтервалом 2°С;
    за тривалістю циклу сушки - від 1 до 40 годин, з інтервалом 1 година

Максимальне завантаження сировиною:
яблука - 22 кг; сливи - 27,7 кг; помідор - 19,6 кг; морква - 16,3 кг; смородина - 11,4 кг; виноград - 13 кг; білий гриб - 11,4 кг; шампіньйон - 9,8 кг; кріп - 5,7 кг; ромашка - 5,7 кг
Продуктивність - 160 кілограм готової продукції в місяць.
Розміри піддонів - 420х420х20 мм.
Кількість піддонів - 9 шт. (площа 1,59м2)
Матеріал корпусу - чорний метал
Матеріал піддонів - чорний метал, покриття - харчова емаль
Габаритні розміри сушарки, не більше: 620х600х950 мм.
Маса, не більше - 60 кг

Примітка! Технологічні параметри істотно залежать від вигляду і сорту різних продуктів, умов вирощування, технології підготовки їх, до сушки і необхідної кінцевої вологості сушні. Наприклад, при виготовленні сушні зниженої вологості (менше 8%) тривалість процесу сушки зростає (на 25-30%), а вихід сушеного продукту відповідно зменшується (на 20-25%).

При покупці сушарки надаємо рекомендації по підготовці сировини і сушки сільськогосподарської продукції в сушарках "САДОЧОК"





Контакти

(048) 73-73-996

Це цікаво знати:

Основна цінність сухофруктів - унікальний набір легкозасвоюваних мінеральних речовин, а також відсутність непотрібних організму жирів.
 

X
X
X