Сушильні камери / Сушарка С-5Е (СКРР-1000)
Сушарка С-5Е (СКРР-1000)
Технічні параметри сушарок СКРР
Показник | С-5 |
Габарити, мм | 2900х2200х3500 |
Маса, кг (не більше) | 2500 |
Розмір піддонів, мм | 1000х850х30 |
Кількість піддонів, шт | 100 |
Споживана мощьность (макс./опт.), кВт/год | 120 / 100 |
Вжиток природного газу макс./оптим., м3/год | 12/9 |
Виготовлення і постачання сушарок і “С-5” Компанія здійснює на договірних умовах в строк до 9 тижнів від дати перерахування авансу (80% від вартості).
Вартість промислових сушарок (з ПДВ) ”С-5” – договірна
Технологічні параметри виробництва якісної сушні в сушарках СКРР (орієнтіровочно*)
Трави і листя | Гриби | Культурні ягоди | Плоди зернишкових і овочі | Плоди кісточкових | |
Максимальне завантаження свіжого продукту, кг/м2 | 3,5-5,0 | 5-7 | 6-9 | 10-12 | 15-18 |
Тривалість одного циклу сушки (до рівномірної вологості), годин | 3-4 | 7-9 | 14-18 | 10-13 | 22-32 |
Вихід якісної сушні (% від маси завантаженого в сушарку свіжого продукту) | 10-11 | 9-10 | 9-10 | 17-22 (12-14) | 18-35 |
*Примітка технологічні параметри істотно залежать від вигляду і сорту різних продуктів, умов вирощування, технології підготовки їх до сушки і необхідної кінцевої вологості сушні. Наприклад, при виготовленні сушні пониженої вологості (менше 8%) тривалість процесу сушки зростає (на 25-30%), а вихід сушеного продукту відповідно зменшується (на 20-25%).