Сушильні камери / Сушарка С-4Е (СКРР-250)
Сушарка С-4Е (СКРР-250)
Технічні параметри сушарок С-4Е
Сушильна площа, кв.м. | 21 |
Габарити, мм | 2100х1050х3200 |
Маса, кг (не більш) | 620 |
Розмір піддонів, мм | 500х850х30 |
Кількість піддонів, шт | 50 |
Споживча потужність (ном/середня), кВт/год | 28 / 22 |
Живлення | електрич., 3 фази, 380 В, 50 Гц |
Виготовлення і постачання сушарок ”C-4Е” sushim.org.ua здійснює на договірних умовах в строк до 9 тижнів від дати перерахування авансу (80% від вартості). Вартість промислових сушарок (з ПДВ) ”С-4Е” – договірна
Технологічні параметри виробництва якісної сушні в сушарках СЬКРР (орієнтіровочно*)
Трави і зелень | Ягоди | Зерняткові фрукті і овочі | Плоди кісточкових | |
Максимальне завантаження свіжого продукту, кг | 100 | 170 | 250 | 370 |
Тривалість одного циклу сушки, годин | 3-4 | 15-17 | 9-11 | 18-24 |
*Примітка технологічні параметри істотно залежать від вигляду і сорту різних продуктів, умов вирощування, технології підготовки їх до сушки і необхідної кінцевої вологості сушні. Наприклад, при виготовленні сушні пониженої вологості (менше 8%) тривалість процесу сушки зростає (на 25-30%), а вихід сушеного продукту відповідно зменшується (на 20-25%).